Avís Legal2023-11-21T13:46:13+00:00

Avís legal

Per tal que no hagueu de llegir tota la parrafada legal us deixem les dades útils el més a mà possible.

(Si per contra necessiteu informació d’alguna cosa en concret us podeu guiar pels títols dels apartats.)

Nom Comercial: Formatgeria Ireneu

Raó Social: Formatgeria els avis, S.L.

Domicili Social: Carrer Gran de Sant Andreu, 117, 08030 Barcelona

Responsable tractament de dades:Formatgeria Ireneu

N.I.F: B67739797

Teléfono: 93 249 89 55 / 603 48 62 04

E-mail: info@formatgeriaireneu.com

Web: www.formatgeriaireneu.com

OBJECTE

Us convidem a llegir atentament el condicionat.

Per tal de mantenir els criteris de transparencia, claredat i senzillesa, L’empresa informa a l’usuari que per qualsevol sugerència, dubte o consulta sobre les Condicions Generals d’ús, pot contactar per correu electrònic info@formatgeriaireneu.com o a través del formulari web on sera rebuda i atesa.

El present condicionat té com a objectiu principal regular la relació entre els usuaris i l’empresa. La navegació i/o contractació de qualsevol dels serveis suposa l’acceptació de les presents condicions.

L’empresa pot modificar en qualsevol moment les condicions, si ho fa ho anunciarà mitjant avís emergent a l’obertura del lloc web. Si l’usuari no està d’acord amb qualsevol dels termes del condicionat es demana s’abstingui del seu ús.

SERVEIS

A la pàgina web, l’usuari pot obtenir informació de l’empresa, informació sobre temàtica del sector, esdeveniments i activitats relacionades amb els serveis que oferim. Existeix també una àrea de contacte que l’usuari pot utilitzar per fer-nos arribar comentaris, dubtes i informacions.

TRACTAMENT DE DADES

L’usuari és responsable d’oferir dades verídiques, exactes, autèntiques i vigents.

L’empresa posa a la vostra disposició tota la informació referent a la Política de Protecció de Dades a l’apartat web que hi hem destinat. Podeu accedir-hi des del següent link:

Política de Privacitat

PROPIETAT INDUSTRIAL I INTELECTUAL

L’usuari reconeix i accepta que tots els continguts del lloc web (disseny, textos, imatges, logotips,…) així com qualsevol creació intelectual i el conjunt d’identitat de la marca són propietat de l’empresa i/o de tercers i estan protegits pels drets de Propietat intelectual.

L’usuari es compromet a no reproduir, copiar, modificar i distribuir  qualsevol contingut sense autorització expressa de l’empresa, responent de qualsevol reclamació que se’n derivi. L’ús o explotació dels continguts sense autorització de l’empresa constitueix un incompliment de les condicions. En aquest cas, l’empresa pot procedir a emprendre accions legals.

Alhora, queda també prohibit sumprimir o manipular el copyright així com els dispositius tècnics de protecció.

OBLIGACIONS DE L’USUARI

L’usuari és l’unic responsable de que les dades aportades siguin veraces i actuals. En cas contrari l’empresa es reserva el dret de restringir-ne l’accés i l’ús.

L’usuari es compromet a no:

1.- Portar a terme activitats il·lícites o il·legals, contràries a la bona fe i l’ordre públic.

2.-Portar a terme activitats que violin els drets de terceres persones

3.-Destruir, alterar o inutilitzar els sistemes d’atenció personalitzada

4.-Suplantar la identitat de terceres persones

5.-Difondre continguts de caire discriminatori (raça, gènere, ideologia, salut, religió o creences).

EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITATS

L’empresa no es fa responsable de qualsevol dany o perjudici que pugui causar l’omissió de contingut i la disponibilitat del lloc web així com dels possibles virus o programes maliciosos que puguin haver estat incorporats al contingut per tercers.

MODIFICACIONS

L’empresa es reserva el dret de modificar les condicions que consideri oportunes sense previ avís així com suprimir, variar o afegir nou contingut.

MESURES DE SEGURETAT

En cas que al lloc web es disposin enllaços i hipervincles cap a altres llocs, l’empresa no respondrà del contingut d’aquests tercers així com tampoc del contingut de webs que enllacin a la de www.formatgeriaireneu.com.

En cap cas aquests enllaços impliquen associacions, fusions i participacions en altres empreses.

GENERALITATS I REPERCUSSIÓ

L’empresa podrà perseguir el mal ús del contingut disposat i l’incompliment de les condicions exercint qualsevol acció administrativa i judicial.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

 

La relació entre l’empresa i l’usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controversia podrà ser resolta als Jutjats i tribunals de Barcelona i en defecte als provincials.

 

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top