Condicions de compra

Les presents condicions regulen el registre, l’accés i l’ús dels serveis prestats per xerigot des del lloc web www.formatgeriaireneu.com

Domicili de l’empresa: Carrer Gran de Sant Andreu, 117, 08030 Barcelona

NIF: B67739797

COM COMPRAR?

Des de les pàgines de cada producte de la nostra botiga, podràs escollir aquells que més desitgis. Per adquirir-los només has d’escollir la seva configuració i afegir-los a la cistella.

Una vegada hagis decidit realitzar el pagament, accedeix al teu cistell i procedeix a realitzar la compra seguint les instruccions que es detallen a cada apartat del procés de pagament. Recorda omplir els formularis amb dades reals i precisses.

Totes les compres efectuades de divendres a diumenge no es tramitaran fins el dilluns al matí de la setmana següent.

COMPTE D’USUARI

Una vegada realitzada una compra o després d’haver-se registrat a la nostra web, us arribarà un correu amb les vostres dades.

Amb aquestes dades podreu accedir sempre que ho desitgeu a l’apartat “El Meu Compte”, on  podreu revisar les vostres comandes, descarregar les factures, i modificar les vostres dades.

Cal tenir en compte que el nom d’usuari, es vincularà sempre amb un compte de correu vàlid i actualitzat. És responsabilitat de l’usuari comunicar a Xerigot qualsevol incidència en el servei. Igualment, és responsabilitat del client indicar una contrasenya prou segura i mantenir-ne la confidencialitat. Recomanem sempre fer ús de majúscules, minúscules i números en una mateixa contrasenya. Xerigot no es considererà responsable de l’accés no autoritzat de tercers, ni de les accions que aquests puguin realitzar.

TARIFES I FORMES DE PAGAMENT

Tots els productes de la nostra botiga estan expressats en Euros i inclouen IVA.

Xerigot es reserva el dret de modificar el preu dels seus productes en qualsevol moment i sense previ avís.

Els pagaments de les operacions realitzades a través de www.xerigot.com podran realitzar-se a través dels següents mitjants: Targeta de crèdit o dèbit, Paypal i transferència bancària.

TERMINIS I DESPESES D’ENVIAMENT

DESPESES D’ENVIAMENT:

Les despeses d’enviament es calcularan a l’apartat de la cistella de compra tenint en compte la direcció d’enviament dels productes i en funció del tipus de producte i pes.

Les despeses d’enviament inclouen el transport (sovint refrigerat pel tipus de productes que podeu trobar a la botiga de Xerigot) i les assegurances de transport.

En cas que els enviaments hagin de tramitar-se a través d’una aduana, serà el destinatari qui haurà d’assumir els costos d’aquestes per poder rebre la mercaderia.

Els clients de la península (i per tant s’exclouen els destins a illes i territoris exteriors) podran disposar d’enviament gratuït en cas que realitzin una compra superior a 100€. Cal tenir en compte que l’enviament gratuït es calcula abans de l’aplicació de cupons i descomptes.

La tarifa final d’enviament es calcula de forma automàtica una vegada entrada la direcció d’enviament al formulari que trobareu a la cistella de la compra.

DESTINS D’ENVIAMENT:

Xerigot ofereix els seus productes a Catalunya, Espanya, Illes Balears i Illes Canàries. Si no resideixes a qualsevol d’aquests llocs i vols comprar a la nostra botiga pots contactar amb nosaltres i estarem encantats d’oferir-te una solució.

TERMINIS D’ENVIAMENT:

De forma genèrica, els enviaments dels nostres productes amb estoc a botiga es realitzen en el menor temps possible i amb un termini màxim de 4 dies laborables. Els productes amb estoc a proveïdor poden tardar fins a 15 dies laborables en arribar i els productes importats d’altres països poden arribar a tardar fins a 30 dies laborables en arribar. El client podrà revisar en tot moment el tipus d’estoc des de la pàgina del producte.

No obstant, la majoria de compres efectuades des de la web arriben al client amb uns terminis molt més inferiors que els esmentats anteriorment (entre 24 i 72 hores).

INCÍS: Totes les compres efectuades de divendres a diumenge no es tramitaran fins el dilluns al matí de la setmana següent.

No seran imputables a Xerigot els retrassos conseqüència de vagues, conflictes bèlics o altres circumstàncies alienes al seu control.

Xerigot tampoc serà responsable de les demores de despatxos d’aduanes ni si les autoritats locals decideixen confiscar qualsevol element contingut en un enviament.

ALTRES ASPECTES REFERENTS ALS ENVIAMENTS:

Xerigot és l’encarregada d’escollir l’empresa d’enviament que més s’adapti en cada cas.

L’empresa de transport no està obligada a trucar al client alhora de realitzar una entrega. Recomanem als nostres clients enviar la comanda a un lloc que pugui ser rebut de forma segura o bé definir una segona direcció d’entrega (ubicada a menys de 100 metres), a l’apartat de “Notes” del nostre formulari d’enviament per si en el moment de l’entrega el client no es troba disponible.

A Xerigot no realitzem enviaments a apartats postals.

DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

Xerigot és una botiga viva i com a tal la disponibilitat dels productes pot variar en qualsevol moment, ja sigui perquè un producte quedi fora de catàleg o perquè no es disposi d’estoc de forma temporal.

En el cas que un client hagi realitzat una comanda d’un producte que de forma posterior a la realització de la comanda quedi sense estoc, serà informat immediatament per Xerigot. L’usuari podrà sol·licitar la cancel·lació de la comanda amb la conseqüent devolució de l’import, o bé efectuar un canvi per un producte d’iguals característiques.

PES DELS PRODUCTES:

El pes indicat dels productes mostrats al lloc web és aproximat. Degut a la naturalesa dels productes ofertats des de la botiga de Xerigot, molts d’ells d’elaboració artesana, no podem garantir que les peces pesin totes exactament igual.  No obstant això, intentem que els productes s’ajustin el màxim possible al pes indicat a la web. L’Usuari enten aquesta possible variació en els pesos i renúncia al seu dret de desistiment per aquesta causa.

DEVOLUCIONS I INCIDÈNCIES

RECLAMACIONS:

El client només podrà reclamar en els següents casos: que el paquet estigui completament trencat i que això afecti la qualitat del formatge (en aquest cas s’haurà de comunicar al transportista i fer-ho constar a l’albarà d’entrega). Que els productes rebuts no corresponguin amb la comanda feta, que el producte estigui en mal estat (en aquest cas, al ser formatges artesanals poden produir en alguns casos fongs d’afinat, propis del formatge).

Exclusions: queda exclòs el dret de desistiment per a tots aquells productes que per la seva naturalesa impossibilitin el seu exercici, com poden ser els aliments frescos de ràpida caducitat, aliments congelats o productes dissenyats o fets a mida o aquells productes rebuts correctament però amb una variació sobre el pes mostrat deguda a la seva naturalessa d’elaboració artesanal.

L’usuari podrà escollir entre la devolució total de l’import o bé el canvi del producte pel mateix en bones condicions.

Les despeses de devolució corren a càrrec de Xerigot. Les despeses de transport corren a càrrec del client al no formar part de Xerigot sinó d’una 3a empresa que ofereix el servei als clients. Els reemborsaments es realitzaran en un termini màxim de 30 dies, amb la mateixa forma de pagament que el client va realitzar la compra i després que Xerigot hagi realitzat les comprovacions pertinents.

Per a qualsevol altre dubte o consulta poden enviar un mail a info@formatgeriaireneu.com indicant el nom i el número de comanda, i ens posarem en contacte amb vosaltres en menys de 24 hores per solucionar l’incidència.

CUMPLIMENT LEGAL:

Cumplint amb la llei, el client disposa de 15 dies hàbils, posteriors a la data de recepció de la comanda, per desistir de la compra. El producte haurà de ser tornat amb els seus embalatges originals en un termini màxim de 30 dies des de la data de recepció de la comanda, prèvia comunicació a Xerigot.

RESPONSABILITAT

Xerigot realitzarà el màxim esforç per a prestar els seus serveis en les millors condicions, de forma lleial i de bona fe. No obstant això, l’Usuari entén que existeixen determinats factors fora del control per part de Xerigot (per exemple: interrupcions o modificacions en el servei).

L’Usuari entén que Xerigot no responsable d’incidències derivades d’aquests casos.

RECLAMACIONS

Les presents condicions generals es regiran conforme la legislació vigent Espanyola. En cas que alguna de les clàusules de les presents Condicions Generals es declarés invàlida o obsoleta, la resta de les condicions seguirien tenint efecte i Xerigot vetllaria pel reemplaçament de la informació.

Per a qualsevol litigi derivat de les relacions entre el client i l’empresa pots accedir a la Plataforma de Resolució de Litigis en Línia a través del següent enllaç:

Plataforma de Resolució de Litigis en Línia

Per a reclamacions físiques les parts es sotmeten als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

La legislació aplicable per a dirimir qualsevol qüestió relativa a l’aplicació i/o interpretació de les presents Condicions Generals d’Ús i Compra serà l’espanyola. En cas que alguna de les clàusules de les presents Condicions Generals d’Ús i Compra fora declarada invàlida o quedés obsoleta, la resta de les mateixes seguiran tenint efecte i romandran vigents. En aquest cas, la clàusula serà reemplaçada per altra similar que arribi a l’objectiu de la clàusula original. L’Usuari se sotmet voluntàriament, renunciant de forma expressa al seu propi fur si en tingués, a la jurisdicció exclusiva dels Jutjats i Tribunals de Tremp (Pallars Jussà, Lleida).