Tast 22 de novembre de 2024

35,00 

Descripció Breu del Producte

 Tast 3r aniversari Formatgeria Ireneu

Nova edició de tast de Formatgeria Ireneu a càrrec d’en Martí i la Mala de Mas Alba.

Tastarem els seus formatges de llet de cabra amb diferents pastes, fongs i maduracions. Ho acompanyarem amb vins de la Cooperativa de l’Olivera, un celler també amb una faceta molt social.

 

 


En estoc

Descripció

El proper 22 de novembre a partir de les 20,30 h. celebrarem el nostre 3r aniversari !!! amb un nou tast de formatges i vins i música…molta música.

Els formatges que tastarem seran del Mas Alba, un projecte familiar molt xulo que us explicaran en Martí i la Mala. Com ells es defineixen són pagesia, formatgeria i agroturisme ja que tot el procés d’elaboració dels seus productes té lloc a casa seva. Conreen els camps amb els quals alimenten el ramat. Munyen cada dia i elaboren els seus formatges amb la llet exclusivament del seu ramat.

Aquests senyors formatges mereixen uns senyors vins que hi maridin i n’excel.leixin les seves característiques i aquí hi entren els vins de l’Olivera, els encarregats de fer-ho.

A l’Olivera cultiven la vinya i les oliveres i n’elaboren vins i olis ecològics amb un projecte a escala humana que posa les persones al centre. És un projecte cooperatiu per les seves potencialitats i pel seu organigrama, que des dels seus inicis (l’any 1974) ja optaven per aquella comunitat de vida i treball.

Entre tast i actuació,  hi haurà la possibilitat de comprar tant els formatges tastats com els vins del maridatge amb un preu especial de tast.

En Cece Gianotti i en Luciano Ceraso ens acompanyaran amb les seves versions i cançons pròpies, a la veu, guitarra, harmònica

i saxo.

Places limitades…40

Lloc i data: Centre Cultural Els Catalanistes (22 de novembre de 2024 a les 20,30 h).

*En estoc a botiga

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Tast 22 de novembre de 2024”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Explora per categories

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top